Samtalsterapi i Helsingborg

Som barn så var jag med om en oerhört traumatisk upplevelse och detta har verkligen varit något som har följt med mig i resten av mitt liv som gjort så att jag under de senaste månaderna verkligen har försökt tackla denna svåra delen av mitt liv. Jag kontaktade därför Lotta Gustavsson Terapi och Kommunikation. Hon erbjuder möjligheten för mig (oss) att gå på samtalsterapi i Helsingborg och hon kunde som tack av hennes alla erfarenhet genom åren verkligen hjälpa mig att komma över min traumatiska upplevelse och med hennes lugnande metoder och teknik för att få fram exakt vad det var som bekymrade mig lyckades hon för inte alls för längesedan att hjälpa mig komma ur denna svåra situation och jag känner mig nu som en helt ny människa. Så ett stort tack till Lotta Gustavsson för hennes enormt professionella hjälp. 

Du gillar kanske också...